Una col·lisió entre un minibús provinent d’Andorra i un tren a l’Ospitalet deixa cinc ferits de consideració

La col·lisió entre un minibús amb matrícula andorrana que provenia del Principat i un tren al pas a nivell de l’Ospitalet aquest dimarts a la nit ha deixat cinc ferits de consideració, un d’ells de gravetat. Els Bombers d’Andorra van informar aquest dimarts a la nit a través del Twitter que es desplaçaven al lloc dels fets per ajudar en les tasques de rescat dels ferits. En aquest sentit, es va produir una gran mobilització d’efectius ja que s’hi van concentrar una quarantena de bombers, una vintena d’efectius sanitaris i uns quaranta gendarmes, que van haver de treballar en unes condicions meteorològiques complicades.

Els primers indicis de la investigació apunten que el minibús, amb una quinzena de passatgers i provinent d’Andorra, va patinar i va col·lidir al pas a nivell de l’Ospitalet contra el tren que procedia de la Tour de Carol i es dirigia cap a Foix, i que transportava una setantena de persones. El tren es trobava en una zona urbana en el moment del xoc, de manera que la seva velocitat era baixa i per tant, es van poder evitar més danys.

El ferit més greu va ser traslladat a l’hospital de Tolosa, mentre que els altres van ser atesos a Puigcerdà. La col·lisió també va provocar onze ferits de menys consideració.

TOTES LES NOTÍCIES