Una col·lecció fotogràfica de l’estat mexicà de Veracruz omple el vestíbul del Centre Cultural la Llacuna

‘Veracruz. Rostros y voces del Sur’ i ‘Origen’, les dues exposicions fotogràfiques de la mexicana Maria Estela Jara Dorantes, ja es poden visitar al vestíbul del Centre Cultural la Llacuna. Dins la programació d’Andorra la Vella Capital Iberoamericana de la Cultura, aquesta col·lecció fotogràfica dóna a conèixer els encants del sud de l’estat mexicà de Veracruz, una zona que segons l’autora de les obres, compta amb una àmplia varietat cultural, paisatgística i culinària.

Aquesta mostra ha estat organitzada per l’Associació de Mexicans d’Andorra (Mexand), un col·lectiu molt actiu dins la programació de la capitalitat iberoamericana que pretén donar a conèixer la seva cultura i els seus costums amb diferents activitats. És per això que l’acte d’inauguració ha comptat amb la degustació de menjar típic del país i l’actuació de tres músics mexicans que han fet sonar algunes de les ranxeres més conegudes.

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, ha convidat a gaudir de la mostra fotogràfica i ha agraït al president de Mexand, Juan Carlos Valladares, i a tota l’associació la seva col·laboració.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.