“Càncer i Bellesa” és el títol del taller organitzat per DermANDtek, empresa pionera en el diagnòstic i tractament de malalties de la pell, cabell i ungles i en tot tipus de tractaments de dermatologia estètica.

La sessió és oberta a tothom i pretén oferir solucions pràctiques a les persones que estan passant o han passat per tractaments contra el càncer. Aquestes teràpies són molt agressives i en la majoria dels casos comporten la caiguda del cabell i el ressecament de la pell. “Tot i que el tractament mèdic estigui donant bons resultats, és molt important que la persona se senti el màxim de bé possible amb la seva imatge. Per a la recuperació anímica cal que la nostra percepció sigui positiva. Amb aquesta jornada volem ajudar a millorar la imatge personal”, assegura el doctor López Gil, dermatòleg de la clínica DermANDtek, que oferirà una xerrada centrada en oferir consells en la cura i la higiene de la pell i el cabell.

La sessió també compta amb la participació de la l’assessora tècnica de Germaine de Capuccini, Mireia Fernández, amb un taller sobre higiene i maquillatge. Sovint, la quimioteràpia provoca la caiguda del pèl de les celles i Fernández explicarà la millor manera per retocar aquesta i altres zones de la cara, com per exemple l’aparició de les taques.

La jornada es completarà amb una xerrada de la treballadora social del Comú de la Massana, Marta Maestre, que exposarà el projecte del Banc de Perruques, un servei que ja ha estat utilitzat per desenes de dones. Tothom que ho desitgi pot utilitzar les perruques que té en dipòsit el Comú de la Massana i que es proveeix de donacions realitzades de forma altruista per dones que han passat per aquesta situació.

El taller serà el pròxim dijous, 8 d’octubre, a les 19.30 h, a la mateixa clínica DermANDtek, a l’Avinguda Esteve Albert, 17B, d’Escaldes Engordany. Tot i que l’entrada és gratuïta cal fer reserva prèvia, al telèfon 886100 o bé al correu electrònic info@dermatologiaandorra.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada