vivand

La voluntat del Comú d’Escaldes- Engordany és que la futura associació d’agents econòmics de la parròquia s’encarregui de l’organització dels actes de la pròxima Nit Vivand a l’octubre. Després de les reunions amb els comerciants, hotelers i restauradors, el cònsol menor, Marc Calvet, ha reconegut que és “difícil” però que hi ha una cinquantena d’establiments que es podrien associar de cara a aquesta fita.

El cònsol menor d’Escaldes, Marc Calvet, ha indicat que les reunions amb els diferents sectors han anat “bé”, encara que no sempre hi ha hagut “molta afluència”. Amb tot, ha assenyalat que les botigues han entès la necessitat de disposar d’una associació per tenir més pes i comptar amb el Comú per organitzar esdeveniments. I és que, com ha recordat Calvet, l’objectiu de l’associació no és només fer la Nit Vivand sinó unir esforços a l’hora de demanar una millor senyalització, més neteja o altres aspectes més globals.

De cara a la pròxima Nit Vivand s’intentarà que l’associació organitzi les activitats amb el suport del Comú i es calcula que una cinquantena d’establiments es podrien haver unit a l’entitat per a aquest fi. Es tracta de “gent que vol que l’avinguda sigui l’eix vertebrador del comerç i de l’activitat que té lloc a Escaldes”, ha manifestat el cònsol menor.

Pel que fa a la possibilitat d’organitzar aquest tipus d’esdeveniments de forma conjunta amb Andorra la Vella, Calvet ha exposat que han transmès al Comú veí el seu projecte i que “les portes estan obertes al que vulgui”.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada