Com  cada any, i coincidint amb el dilluns de Pentacosta, la parròquia d’Encamp ha celebrat la diada de Sant Romà. Al voltant d’una cinquantena d’encampadants s’han donat cita, a partir de les dotze del migdia, a l’església romànica de Sant Romà de Vila per celebrar la diada. El programa d’actes s’ha encetat amb una missa, a continuació ha tingut lloc un aperitiu per a tots els presents i després s’ha realitzat la tradicional ballada de sardanes.

La cònsol menor, Esther París, ha destacat que l’objectiu és que la festa torni a guanyar pes i per això enguany s’ha desenvolupat, de manera paral·lela als actes protocol·laris, un cursa de trial puntuable per la copa d’Andorra. A més, París, també ha anunciat que la tretzena paga segurament es destinarà a algun projecte que aparegui arran del Consell d’Infants.

Al voltant de cinquanta persones han participat, aquest dilluns, en la tradicional diada de Sant Romà de Vila, que s’ha celebrat coincidint amb el dilluns de Pentecosta. El programa d’actes s’ha encetat amb una missa a la petita església de Sant Romà de Vila i a continuació ha tingut lloc un aperitiu per a tots els presents. Posteriorment, ha tingut lloc una ballada de sardanes. La tradicional diada de Sant Romà de Vila és un dels aplecs que acull la parròquia d’Encamp a la primavera.

“L’objectiu és que la diada torni a agafar pes important i sigui com la Festa Major de Vila”, ha destacat la cònsol menor, Esther París. Per això, com a novetat d’enguany, de manera paral·lela als actes protocol·laris, s’ha realitzat un cursa de trial puntuable per la copa d’Andorra. A més, en l’àmbit d’actualitat, París ha avançat que, segurament, la tretzena paga es destinarà a algun projecte que aparegui arran del Consell d’Infants que es realitzarà el proper 15 de juny.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada