Una cinquantena de detinguts l’últim any per furts o robatoris

detencions-1Una cinquantena de persones han estat detingudes l´últim any per furts o robatoris. La majoria són andorrans. Pel que fa als delictes comesos, bona part han tingut lloc en establiments comercials d’on s´han sostret joies, perfums o tabac. Les joies també són les protagonistes dels furts comesos en domicilis particulars.

Escaldes-Engordany i Andorra la Vella concentren la majoria dels delictes comesos l´últim any. Han estat almenys 55 els detinguts per furts o robatoris. La majoria, homes i, per nacionalitats, andorrans, seguits d’espanyols i romanesos. Així es desprèn de les dades fetes públiques per la policia el 2013.

Bona part dels furts o robatoris s’han comès en establiments comercials, ja sigui de perfumeries, tabac o joies. En aquest sentit, un dels robatoris més sonats ha estat el de la joieria Cellini, amb quatre lituans detinguts per sostreure joies valorades en més de 400.000 euros. Destaca també el cas d’una dona que va emportar-se joies i diners valorats en 134.000 euros de l’establiment on treballava. A banda d’aquest cas, cal remarcar el d’una caixera d’una gran superfície que va sostreure 95.000 euros.

A més, l’any passat hi va haver un robatori amb violència i intimidació en un domicili d’Escaldes-Engordany, amb agressió a una dona. També amb les joies com a protagonistes.

TOTES LES NOTÍCIES