Una cinquantena de comerços conviden a anar ‘De copes al Centre Històric’ fins a les dotze de la nit

Més de 50 establiments del Centre Històric d’Andorra la Vella tindran obert aquest proper dijous 13 de juny fins a les dotze de la nit. L’activitat batejada com De copes al Centre Històric començarà a les 19 hores i els diferents comerços oferiran als visitants un còctel -que porta el nom de Centre Històric- i regals fins a esgotar les existències. A més, alguns dels establiments també aprofitaran la jornada per iniciar les rebaixes. Tot plegat estarà amenitzat amb música a la plaça Guillemó, a la placeta de la Consòrcia, a l’avinguda Príncep Benlloch i al Cap del Carrer. Mar Garcia, representant de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, ha explicat en roda de premsa que l’objectiu de l’esdeveniment no és ‘fer calaix’ sinó que ‘hi hagi moviment al carrer’ i que la gent vingui a conèixer tot un barri.

Els establiments del Centre Històric oferiran a partir de les set de la tarda d’aquest dijous i fins a la mitjanit un còctel i regals a tots els assistents, i diferents espais estaran amenitzats amb música, tot plegat per convidar a tothom a anar De copes al Centre Històric.

Es tracta d’una iniciativa de l’Associació de Comerciants del Centre Històric amb el suport del Comú d’Andorra la Vella, i té per objectiu dinamitzar la zona perquè ‘la gent vingui i s’ho passi bé’ segons ha declarat la representant de l’associació, Mar Garcia.

Una teoria que ratificat el cònsol menor i conseller de Promoció Econòmica, Jordi Minguillon, que ha dit que l’activitat no és per ‘anar a buscar fer calaix el mateix dia’, sinó per ‘donar a conèixer tot un barri que té un seguit d’equipaments i botigues’, tot i que alguns dels comerços aprofitaran el dia per començar les rebaixes en els preus dels productes.

Seran en total 35 els comerços i entre 15 i 18 bars i restaurants, segons ha dit Mar Garcia, xifra que ha qualificat d’èxit, ja que en total al Centre Històric hi ha 120 comerços molts dels quals són d’alimentació.

TOTES LES NOTÍCIES