sorianoLa coordinadora d’Economia, Neus Soriano, ha presentat aquest dimecres la campanya que es durà a terme amb motiu de les rebaixes d’hivern 2014-2015.

Les rebaixes privades i només destinades als clients de programes de fidelització, sense possibilitat de publicitat exterior, responen a una demanda del sector, amb el qual s’han consensuat també les dates (entre el 16 i el 18 de desembre). Pel que fa a les rebaixes generals, aquestes tindran lloc a partir del 19 de desembre i fins el 16 de març del 2015.

La campanya de comunicació posarà l’èmfasi en l’avançament de les rebaixes respecte els països veïns (on comencen el 7 de gener del 2015) i buscarà augmentar les vendes i pernoctacions a Andorra. Així, el públic objectiu és tant el visitant com el consumidor intern.

Els anuncis a Andorra seran tant en premsa com a través d’un circuit de tanques, opis i ràdio, mentre que a Catalunya els anuncis seran en premsa i ràdio i, en el cas de França, únicament en ràdio.

El pressupost total de la campanya de rebaixes és de 85.000 euros (75.000 euros a Catalunya i França i 10.000 en la campanya interna).

Foto:SFG

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada