Una cadira amb cara nova

Per canviar l’entapissat d’una cadira només necessiteu un tornavís, tela i unes tisores.Per començar, gireu la cadira, busqueu els cargols que uneixen la part entapissada en tela amb l’estructura i descargoleu-los. Separeu aquesta peça.

Si us trobeu que la tela està subjectada al suport amb grapes, utilitzeu un tornavís de punta plana per extreure-les. Però aneu amb compte de no trencar completament la tela, perquè la necessitareu més endavant. Una vegada hàgiu aconseguit treure tota la tela vella, agafeu-la i utilitzeu-la com a patró per tallar a mida la nova.

Aprofiteu per canviar el farciment de goma escuma de la cadira si cal. Col·loqueu el retall de tela nova cobrint completament la superfície del seient. Aneu amb cura i preneu-vos el vostre temps per fer els doblegats a les cantonades per evitar que quedin arrugues antiestètiques. Torneu a assegurar la tela amb unes grapes.

Ara que teniu el seient reentapissat podeu aprofitar per retocar o canviar la pintura de la cadira si és que voleu aconseguir una transformació completa. Deixeu assecar la pintura, després col·loqueu el seient entapissat sobre l’estructura de la cadira i assegureu-lo amb els cargols.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES