pla-forques

El llum de la nova torre de telecomunicacions del Pla de les Forques ja no serà intermitent durant la nit. El sistema de seguretat s’alternarà amb una balisa de color vermell, que funcionarà en horari nocturn. El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) ha pres la decisió arran de les gestions fetes per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, responent a les demandes dels veïns, que consideraven que el flaix era molt molest.

El senyal lluminós de la nova instal.lació va generar ben aviat queixes veïnals. Alguns habitants dels municipis de la Seu i les Valls de Valira van remarcar que les llampades, que s’emetien cada dos segons, suposaven una molèstia a la nit a causa de la proximitat als seus habitatges.

L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, ja es va comprometre llavors a traslladar la problemàtica a la Generalitat perquè decidís si era imprescindible aquest senyal de seguretat -que també funciona de dia- o bé existia alguna alternativa. Ara s’ha decidit resoldre la situació a la nit.

Nombrosos veïns ja han expressat la satisfacció perquè s’hagi atès les peticions que es canviés el sistema lumínic de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada