Una avaria en un transformador de FEDA ha provocat talls intermitents d’electricitat a la parròquia d’Andorra la Vella. De resultes dels talls, l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha hagut d’activar els grups electrògens, amb la circumstància que un d’ells s’ha sobreescalfat i s’ha hagut de desconnectar, per la qual cosa el centre només rep electricitat d’un grup electrogen, tal com han informat des de FEDA. Segons alguns testimonis, l’avaria ha afectat alguns serveis de l’hospital, com és el cas dels ascensors, que han deixat de funcionar. Des de la parapública han informat que els operaris estan treballant per solucionar l’avaria del transformador, que precisament es troba en un local annex a l’hospital, i que esperen que pugui tornar a funcionar correctament aquest mateix dilluns a la tarda o vespre. De la seva banda, s’està a l’espera que l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell emeti un comunicat informant dels fets ocorreguts.

Segons ha informat el centre hospitalari, la disfunció d’un dels dos grups electrògens ha afectat el subministrament elèctric de rehabilitació, radiologia, ascensors, producció de calor, escales i cuina. A més, les intervencions quirúrgiques no urgents s’han suspès per prevenció, tot i que els quiròfans no han estat afectats.

Per reparar els desperfectes ocasionats en la instal·lació elèctrica del centre hospitalari, la parapública ha aportat dos grups electrògens per suplir el de l’hospital, mentre duren els treballs de substitució del transformador avariat.

En un comunicat, la direcció de l’hospital ha lamentat les molèsties que aquesta avaria hagi pogut ocasionar als usuaris i als veïns del centre hospitalari.

Tal com han informat des de FEDA, l’avaria ha quedat resolta al voltant de les 18 hores d’aquest dilluns, i l’hospital ha recuperat el subministrament, tot i que per precaució, la parapública ha deixat els dos grups electrògens per si hi hagués qualsevol incidència durant la nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada