click

Els fundadors de Clikka, pioners en noves tecnologies aplicades al màrqueting, han desenvolupat aquesta nova aplicació amb la que pretenen reactivar el teixit comercial, vinculant a usuaris i locals comercials.

L’objectiu de la innovadora app, disponible a App Store i Google Play, és ajudar els comerços a guanyar en popularitat i visites alhora que rendibilitzen el seu temps coneixent les necessitats i gustos dels usuaris. Igualment, segons expliquen des de la companyia, els usuaris poden trobar ofertes de locals a prop de la seva zona.

“Creiem que el desenvolupament d’aquesta innovadora aplicació contribuirà a més a la reactivació econòmica del sector de l’hostaleria, ja que dóna suport al comerç de proximitat i possiblement a la llarga això acabi per fomentar sinergies amb altres sectors relacionats amb el consum recurrent en proximitat, com el cura personal, l’educació i l’oci familiar entre d’altres”.

Són més de 400 comerços que ja han apostat per Clikka per la seva geolocalització en proximitat i canal de comunicació i màrqueting. Això es deu al fet que la nova app, moderna i útil informa als usuaris de les seves possibilitats en proximitat afavorint que els comerços guanyin en popularitat a més de veure incrementades les seves vendes i el nombre de clients.

Així mateix, aquesta nova eina suposarà un estalvi de temps i treball important a l’hora de conèixer els gustos i necessitats dels usuaris, gràcies a la seva senzilla funcionalitat. En l’app, l’usuari troba un sistema de geolocalització que el guiarà fins al local. A més d’estar sempre informat de les novetats per mitjà dels clikks generats pels comerços. Són aquests clikks els que fan de Clikka una eina de màrqueting gratuïta.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada