Una aplicació que ofereix la possibilitat de fer un regal i gaudir d’una experiència més enllà de l’estada a l’hotel, pensada per a Hotels Plaza (una de les empreses participants), ha estat aquest dimarts, 10 d’abril, la guanyadora de la segona edició del projecte Tàndem, impulsat per Actua i el Govern d’Andorra.

Els alumnes del centre de Formació Professional d’Aixovall han treballat durant el curs idees innovadores amb empresaris, mentors i professors. El portaveu de Grup Tancat, que ha estat l’equip guanyador, Sergi Suárez, ha assenyalat que l’experiència ha estat “molt enriquidora” i espera que el projecte “pugui ser una realitat”.

A la presentació final dels projectes, que ha tingut lloc a l’auditori del centre de Formació Professional d’Aixovall aquesta passada nit, hi han assistit més d’un centenar de persones i ha estat presidida pel ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, el líder del Clúster d’Educació d’Actua, Ferran Costa, i la directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (Actua Invest in Andorra), Judit Hidalgo.

El líder del clúster d’Educació d’Actua, Ferran Costa, ha remarcat que “enguany el projecte Tàndem s’ha consolidat clarament, amb nombrosos projectes plenament realitzables que donen solucions a problemàtiques de les empreses” i ha afegit que “els alumnes veuen que els coneixements adquirits es converteixen en possibilitats reals dins del món professional” .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada