Una aplicació d’Andorra Telecom informa sobre l’estat del trànsit, els aparcaments i l’agenda del país

Andorra Telecom ha desenvolupat una aplicació per a telèfons intel·ligents i tauletes mòbils on s’inclou informació pràctica sobre diversos aspectes del país. Tot i que no ha estat presentada oficialment, iAndorra està disponible a les botigues d’aplicacions des del mes de novembre i ja compta amb una actualització que inclou suport per a portuguès i holandès. L’aplicació permet conèixer la disponibilitat de places en alguns aparcaments comunals, l’estat del trànsit en temps real o les farmàcies de guàrdia, entre altres.

763 persones han descarregat l’aplicació iAndorra des de la seva creació a mitjans de novembre ja que, segons fonts d’Andorra Telecom, s’han produït fins aquest dijous 381 descàrregues en dispositius Apple i 382 en el sistema Android.

L’aplicació, inclosa dins la categoria de viatges, compta de moment amb sis utilitats bàsiques: la informació sobre el trànsit, el temps actual i dels propers dos dies, la localització de les farmàcies de guàrdia, la disponibilitat de places als aparcaments d’Escaldes- Engordany i d’Encamp, la qualitat de l’aire i els actes de l’agenda nacional.

Per oferir aquestes dades, Andorra Telecom ha comptat amb la col·laboració de l’Àrea de Mobilitat que permet l’accés a les càmeres instal·lades a la xarxa viària del Principat, així com amb la informació dels webs de l’agenda nacional www.agenda.ad i de la qualitat de l’aire a través del web www.aire.ad

Des de la seva darrera actualització, iAndorra està disponible en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, holandès i portuguès.

 

TOTES LES NOTÍCIES