Les tasques dels equips de rescat que busquen la veïna d’Escaldes desapareguda dimecres passat continuen per les zones més altes del camí del rec del Solà. Paral·lelament s’investiguen les imatges dels locals pròxims i els testimonis que la van veure per últim cop.

Una de les hipòtesis es centra en el testimoni d’un dels veïns, que assegura que hauria vist a Lurdes López, dimecres a dos quarts de quatre a l’avinguda Fiter i Rossell davant de l’hospital.

Per altra banda els equips d’investigació han estat analitzant les imatges de diferents edificis de la zona per contrastar la informació, tot i que a hores d’ara no s’hauria pogut confirmar la versió del testimoni i s’estarien explorant altres gravacions. Una de les imatges on sí s’ha confirmat la seva identitat ha estat en la gravació de la càmera de seguretat que hi ha al portal de l’edifici, on es veuria la desapareguda dirigint-se cap a la rotonda de la sortida d’Escaldes en direcció a la Massana.

A banda de les pistes i hipòtesis, els equips de rescat segueixen treballant dia rere dia. Avui s’estan resseguint els camins de la zona més alta de la muntanya. És aquí on el terreny es torna més pendent i pedregós, motiu pel qual es fa més difícil la recerca.

Per altra banda els familiars s’han mobilitzat intensament en paral·lel a la investigació, tant en les tasques de recerca, com en la difusió de cartells. Se n’han repartit a les benzineres, comerços, estació d’autobusos i entre els taxistes. L’objectiu principal és tenir un control exhaustiu dels passatgers que entren i surten del país.