Twitter es tecnifica amb colors. Almenys això és el que ha revelat el mitjà Engadget. Segons el portal, la xarxa social de l’ocell classificarà els tuits amb diferents colors per a millorar la qualitat de les converses.

D’aquesta manera, cada tuit serà d’un color diferent en funció del seu origen. Aquesta eina que es diu Twttr permetrà que els missatges provinents directament d’una persona a la que coneguem siguin de color blau. Així mateix, els tuits produïts per nosaltres mateixos estaran en color gris. Amb això es vol que els usuaris siguin capaços d’identificar de forma ràpida les diferents parts que té una conversa o un fil de Twitter.

De moment aquesta eina es troba en fase de prova, així que els usuaris que vulguin provar-la hauran d’emplenar i inscriure’s en un formulari habilitat per la mateixa empresa.

Sens dubte això modificarà l’aspecte visual de la xarxa social de microblogging. De totes maneres, els veritables problemes de la xarxa social segueixen sense solucionar-se. Proliferen els comptes de bots que pretenen acréixer la discòrdia en un moment en el qual les postures polítiques de la població estan cada vegada més radicalitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada