Un tresor

Per tots és conegut aquell famós refrany “qui té un amic, té un tresor”. El nostre refranyer popular està sempre ple de saviesa que cadascú pot entendre a la seva manera. Però és ben cert que tenir un amic de debò val molt. Hi ha moments en la vida difícils.

Tenir algú amb qui poder parlar, estar, passar l’estona, ben cert és que no té preu. Potser podem tornar a recórrer al refranyer i recordar “qui té bon amic, té bon abric” que fa referència a que quan tens un amic realment mai estàs sol. La vida són moments. Sempre moments uns més llargs que uns altres, uns millors que uns altres, tenir algú al costat, tenir un veritable amic és una cosa meravellosa. Perquè poder compartir aquests moments reafirma l’amistat. Generes complicitat, i acaba sent una cosa molt diferent i alhora molt semblant a l’amor.

Tots tenim la capacitat d’estimar, als nostres pares, als nostres fills, per descomptat a la nostra parella. Doncs bé a un amic també se li pot estimar i també es poden compartir moments. Diuen que els amics es compten amb els dits d’una mà. Jo dic que no importa la quantitat sinó la qualitat. Espero que tingueu molts tresors, que sapigueu conservar-los i que pugueu trobar de nous.

TOTES LES NOTÍCIES