Finalment, només tres empreses s’han presentat al concurs pel projecte de reforma de l’avinguda Meritxell. Tenint en compte que hi havia 4 trams per adjudicar i que les empreses només es podien presentar a un de sol, hi ha un part de l’obra que resta per licitar. El comú de la capital haurà de determinar, ara, què fa.

Els treballs de remodelació de l’avinguda Meritxell s’haurien d’iniciar el 3 d’abril, però el compliment d’aquest termini s’ha complicat força. I és que l’obra es divideix en 4 trams, cadascun assignat a una empresa diferent, segons determina el plec de bases. Però només s’han presentat tres ofertes.
El comú haurà de prendre una decisió sobre com solucionar l’adjudicació que ha quedat deserta. Segons fonts properes al sector, les opcions més raonables són que es declari el concurs desert, licitar novament aquest tram o que les 3 empreses que s’han presentat lliurin una proposta conjunta sobre el quart.

Des d’ACODA, la patronal de la construcció, ja es va avisar que els terminis establerts per acabar els treballs, el 3 d’agost, eren molt justos. I més tenint en compte que caldria complir-los escrupolosament ja que en cas contrari hi hauria sancions per part del comú d’entre 7.000 i 14.000 euros per dia de retard. També criticava que el procediment de liquidació previst limitaria a les empreses molt solvents l’accés al concurs.

1 comentari

  1. Mohamed Suites miralos xd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada