Un total de 39 padrins s’han reunit aquest dijous a la tarda a la sala del Consell del Comú d’Encamp per rebre de mans del cònsol major, Jordi Mas, i de la consellera de Cultura i Afers Socials, Olga Moreno, el contracte que els dóna dret a conrear la parcel·la de les Terres Primeres d’Encamp que els ha tocat durant la temporada d’estiu.

S’han entregat els contractes però no s’han pogut lliurar les claus perquè les darreres nevades han impossibilitat que els terrenys estiguin preparats per conrear-los. “Vist el clima no hem pogut arranjar els terrenys i així que comenci el bon temps s’arreglaran els horts i entregarem les claus perquè els padrins els puguin començar a cultivar”, ha explicat Olga Moreno, que preveu que els horts puguin estar enllestits d’aquí a uns quinze dies.

Hi ha un total de 39 parcel·les de 50 metres quadrats que estan destinades a les persones jubilades de la parròquia que tenen prou temps per desenvolupar diverses activitats. Dels 39 padrins que hi han participat, set és la primera vegada que prenen part en la iniciativa.

El programa de lliurament de claus als hortolans arriba a la 8a edició i l’espai és propietat de Casa Joan Antoni que cedeix els terrenys dels Horts de les Terres Primeres per dur-hi a terme l’activitat, i compta amb la col·laboració del Comú d’Encamp i de la Fundació Julià Reig.

En acabar l’acte els padrins han pogut gaudir d’un petit refrigeri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada