Un total de 21 alumnes nous d’agents de policia en període de formació

El  consell de ministres ha aprovat aquest dimecres el nomenament de 21 alumnes agents de policia en període de formació. Aquest nomenament serà efectiu a partir del dia 6 de novembre coincidint amb la data prevista d’inici del període de formació. Els alumnes han rebut l’informe favorable del comitè tècnic de selecció en base al desenvolupament del procés de selecció corresponent a la convocatòria del passat mes d’abril, per a la contractació de 31 nous agents de policia, i en la qual es van presentar 79 candidats. Cal recordar que Interior preveu cobrir les 10 places vacants d’agent de policia mitjançant la segona convocatòria pública del passat mes de juliol.

D’altra banda, el Govern ha adjudicat el subministrament i la instal·lació d’estacions hidrològiques i climàtiques autònomes amb enregistrament i enviament de dades a UTE Bioma, SLU-Ambiotec, SLU per un import de 103.474,14 euros. Aquestes estacions, que s’ubicaran a les capçaleres de diversos rius i torrents del país, permetran mesurar les seves diferents variables com són el cabal i l’alçada de la làmina d’aigua, i anticipar així possibles riscos per a la seguretat de les persones i dels bens, ocasionats per les possibles crescudes dels rius i dels torrents.

Els sistemes de controls adjudicats se sumaran a les estacions ja existents al Principat que actualment es troben situades a la part baixa de tres rius principals del país, i que són gestionades per Patrimoni Natural, en el marc de l’acord amb la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre. El termini màxim per a l’execució dels treballs és de sis mesos.

El consell de ministres també ha licitat, aquest dimecres, els treballs de construcció d’un nou mirador al port d’Envalira, vessant del Pas de la Casa. Es tracta d’una nova fase del projecte de millora del paisatge en l’entorn urbà fronterer. El conveni acordat entre el Govern i la societat Saetde permetrà la realització d’aquest mirador, per ser aquesta última la concessionària del terreny que ocuparà aquest espai. La data límit per a la presentació de les ofertes finalitza el 9 de novembre.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada