Un sorteig benèfic permetrà a ‘Hi arribarem Andorra’ adquirir la tercera cadira de muntanya

cadira-hi-arribaremEl Rotary Club d’Andorra ha organitzat un dinar benèfic per recaptar diners a favor de l’associació ‘Hi arribarem’, entitat que treballa per  facilitar que les persones amb discapacitat puguin gaudir de la natura facilitant-los-hi l’accés amb cadires adaptades especialment per a muntanya o neu. Una seixantena de persones han participat en aquest dinar, assumit pel Rotary Club, adquirint tiquets per 30 o 60 euros per tenir l’oportunitat d’entrar en un sorteig d’ampolles de vi d’alta qualitat. Els diners recaptats, al voltant de 3.500 euros, es destinaran precisament a la compra de la tercera cadira de muntanya. El president de ‘Hi arribarem’, Didier Rusterucci, ha explicat que aquest material té un cost molt elevat i “amb el nostre pressupost se’ns fa complicat”.

La tercera edició del sorteig benèfic que ha realitzat el Rotary Club d’Andorra en favor de ‘Hi arribarem’, ha reunit una seixantena de persones que han col·laborat adquirint tiquets de 30 o 60 euros per ajudar a la compra d’una nova cadira de muntanya.

El dinar, que l’ha assumit el mateix Rotary Club, s’ha celebrat al restaurant 120 i ha aconseguit al voltant de 3.500 euros, “aconseguirem els diners que costa la cadira”, ha assegurat el president de ‘Hi arribarem’, Didier Rusterucci. Una cadira d’aquestes característiques té un cost d’entre 3.000 i 3.500 euros, i l’associació ja compta amb dues.

Depenent del tiquet que han adquirit, els assistents han entrat en el sorteig d’ampolles de vi de qualitat.

Actualment, ‘Hi arribarem’ compta amb uns vuitanta voluntaris que col·laboren perquè les persones discapacitades puguin sortir a la muntanya i gaudir de la natura. Rusterucci ha assegurat que la gent d’Andorra “és molt solidària”.

Text i foto: ANA