Aquest 14 de febrer, illa Carlemany celebra Sant Valentí d’una manera ben dolça perquè presentant, al Punt d’atenció al client de la planta baixa, el tiquet de compra o de consumició de qualsevol dels establiments del centre comercial, t’enduràs un obsequi molt especial, un detall perfecte que podrà complementar també el regal que tinguis pensat per a aquesta ocasió, sigui quin sigui.

La promoció restarà en marxa durant tota la jornada i el tiquet de compra o de consumició podrà ser de qualsevol import.

I és que a illa Carlemany tens totes les opcions per a trobar el teu present. De fet, hom pot sortir del centre comercial amb qualsevol cosa que necessiti per a regalar: des de moda i complements, perfums, roba esportiva o ulleres graduades, per exemple, fins a joies, roba íntima, una caixa de bombons, un bon cava, complements per a la llar, material de papereria o les últimes novetats literàries. Hi ha un munt de propostes per a aquells que ja saben què regalar a la seva parella per aquest Sant Valentí com per a aquells que encara no ho tenen clar. Per als qui dubteu què regalar, podeu consultar el canal de Facebook del centre comercial (www.facebook.com/illacarlemany)  o l’Instagram (www.instagram.com/illacarlemany) on s’ha publicat propostes de totes les marques presents al centre comercial.

Vine a illa Carlemany aquest Sant Valentí i fes-li una queixalada al teu regal!