Un reportatge sobre el Parc de l’Alt Pirineu, premiat al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

reportatge-parc-alt-pirineuEl  reportatge sobre el Parc Natural de l’Alt Pirineu del número de desembre de 2015 de la revista Descobrir Catalunya ha guanyat el 12è Premi de Periodisme escrit de muntanya i aventura convocat per la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. El premi consisteix amb la flor de neu de plata al millor treball presentat.  El jurat ha distingit aquest treball, que repassa els atractius del parc durant les quatre estacions de l’any.
 
El reportatge inclou fotografies del banc d’imatges elaborat pel fotògraf Oscar Rodbag, per encàrrec del parc natural, amb l’objectiu d’impulsar la seva promoció turística. Així, s’hi poden trobar instantànies de quatre moments de l’any: hivern, primavera, estiu i tardor.
 
El president de la Junta Rectora del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Joan Ordi, i el director del parc, Marc Garriga, van participar dissabte 19 en l’acte de lliurament del premi al Teatre Cerviànum de Torelló. El director de la Revista Descobrir, Joan Morales, el va recollir.
 
El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló és l’únic certamen d’aquestes característiques de tot l’Estat, i un dels primers de tot el món en el seu gènere. A més d’exhibir els millors treballs audiovisuals a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura, també ofereix exposicions i un espai editorial, entre altres actes, amb la muntanya com a protagonista.