Un quartet de violoncels tanca el primer cicle ONCA Bàsic que assoleix un ‘èxit de públic’

shandaran-chello-quartet El Sandaran Chello Quartet ha posat punt i final a la primera edició del cicle ONCA Bàsic aquest dissabte al migdia al vestíbul del Consell General. El quartet, format pels violoncel·listes andorrans Daniel i Jordi Claret, Marc Galobardes i José Mor, ha ofert un passeig musical per diferents obres del segle XVII al XX davant d’un públic amant de la música clàssica i amb molta presència d’infants. A manca de disposar de les xifres concretes, l’orquestra fa una valoració molt positiva del cicle, que ha assolit un èxit de públic, i per la qual cosa ja s’ha programat una segona edició per a la nova temporada amb diferents formats i propostes. En global, al llarg dels deu concerts programats, l’afluència de públic ha estat d’un 85% i la xifra total es podria situar entre les 800 i 900 persones.

El concert d’aquest dissabte, que ha tingut lloc al vestíbul del Consell General, ha fet un repàs a les obres del món del violoncel d’Enric Morera, Johann Sebastian Bach, Juli Sandaran, Jordi Cervelló, Gioacchino Rossini i Astor Piazzolla. L’actuació estava inicialment prevista per al 6 de juliol a l’església de Santa Coloma, però es va haver de suspendre per motius personals d’un dels músics de la formació.

El de Sandaran Chello Quartet ha estat el darrer concert del cicle ONCA Bàsic, creat per commemorar el 20è aniversari de l’orquestra, i amb l’objectiu d’apropar-la a tothom a través de concerts de petit format per totes les parròquies, celebrats en diferents indrets clau del patrimoni cultural del país.