Un petit incendi causa danys materials en una perruqueria de la capital

Els Bombers han extingit aquest dimarts a primera hora del matí un petit incendi en una perruqueria del número 31-34 del carrer Na Maria Pla d’Andorra la Vella. L’avís s’ha rebut passades les 7 del matí i el foc s’ha donat per extingit en pocs minuts.

El succés, que ha provocat molt de fum, ha causat diversos danys materials però no s’ha hagut de lamentar cap ferit, tot i que la propietària de l’establiment ha hagut de ser atesa per un atac d’angoixa. En les tasques d’extinció hi han participat tres dotacions de bombers amb un camió de foc, un camió escala i una ambulància.

(Foto: @Bombersandorra)

3 comentaris

  1. Gràcies per la vostra col·laboració. Precisament aquest espai està per això, per poder ampliar les notícies amb les vostres aportacions, tot i que alguns l’aprofitin per criticar sense aportar res de positiu. Com diu al peu de cada notícia: “Amplieu, corregiu o comenteu l’article”. A més des d’avui també podeu enviar fotografies.

  2. Amic “No se res” l’informació l’ha donat Bombers i només comptabilitzen el seu personal…. Es obligació del periodista contrastar i completar informacions.., ara bè… perquè buscar mès si es pot fer un Control C + Control P ??…..

  3. si?
    i una patrulla del cos de policia, i dues mes dels agents de circulació i un motorista de ells clar
    un agent comunal ha ates des del primer moment a la dona que “pobre” patia dit atac, mentres els companys delimitaren un perimetre de seguretat per desviar el transit i minimitzar les molesties que el fet pugues ocasionar.

    ah … al lloc també s’ha personat el SUM qui ha prestat suport i ha asegurat que la dona estes be.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES