Un pacte entre CDC i ERC deixa Compromís fora del Patronat de l’Hospital

compromisAl plenari d’ahir, dia 1 de juliol, es nomenaven els representants de l’Ajuntament als diferents òrgans on aquest hi té representació. Es constituïen les comissions i s’aprovava l’estructura de funcionament de la nova legislatura.

Vist el resultat de les darreres eleccions municipals, en les quals cap grup no va obtenir la majoria absoluta i els grups CIU i Compromís X La Seu van quedar gairebé empatats amb 7 i 6 regidors respectivament, Compromís va proposar que tots els grups polítics estiguessin representats a totes les societats i institucions on l’Ajuntament hi té representació.

Després de reunions diverses per tal de trobar un acord, aquest no va ser possible: un pacte entre l’Alcalde Batalla i Francesc Viaplana ha deixat Compromís sense presència al Patronat de l’Hospital. Ens preguntem si els interessos partidistes no han prevalgut sobre els interessos i la voluntat de la ciutadania de La Seu expressada en les urnes.

Compromís X La seu vol denunciar públicament aquesta decisió i vol fer saber als ciutadans de La Seu que, des de dins o des de fora del Patronat, treballarem per a recuperar els més de 3 milions d’euros retallats per al funcionament ordinari de l’Hospital i per a assegurar el futur del nostre Hospital amb més especialitats i més recursos.

Compromís també va proposar que els sous dels regidors alliberats es rebaixessin un 10 %. Proposta també rebutjada per CDC i ERC.

(Text: Compromís)