Un nou sender micològic convida a gaudir de la natura a Salamanca

Sender micològic a Salamanca
Sender micològic a Salamanca (Ecoticias)

Els municipis de Salamanca de Cepeda, Madroñal i Herguijuela de la Serra estan units per una ruta circular i condicionada de 12,7 quilòmetres que convida a endinsar-se al món de la natura amb els bolets com un dels seus principals reclams.

Es tracta del segon sender micològic de la província, ja que se suma així a el de Montemayor de Rio i El Cerro, una xarxa a la qual se n’incorporaran uns altres quatre pròximament a la província, segons ha anunciat el delegat de l’àrea de Turisme a la Diputació, Francisco Javier García Hidalgo.

La ruta, que és “fàcil de completar” i amb la possibilitat de fer-la més curta a través de diferents opcions, pretén, especialment a la tardor, apropar el visitant a el “fantàstic món dels bolets”, que són “indispensables” per al futur del planeta i que ofereixen “un univers ple” de colors, textures, olors i sabors, ha subratllat García Hidalgo.

Tot i això, el diputat ha recordat que aquells que vulguin no només gaudir de la natura i pretenguin també recollir alguns dels bolets que es trobin, hauran de demanar “un permís especial”, una llicència que pot obtenir-se a través de la pàgina micocyl.és.

Per ecoticias.com

TOTES LES NOTÍCIES