Un mapping i més espectacles de llum i música, properes propostes de l’Encamp en clau de llum

Cartell de l’Encamp en Clau de Llum
Cartell de l’Encamp en Clau de Llum

El cicle de l’Encamp en Clau de Llum continuarà l’11 d’agost amb “Credere”, una proposta de dansa de la Fundació Escena Nacional Andorrana que tindrà lloc a les 22 hores a l’Església de Santa Eulàlia d’Encamp.

L’espectacle explica una història real que viuen milers d’éssers al món diàriament i porta a viure-ho en primera persona a través de les emocions més profundes, arribant a un estat de reflexió i sortint dels clixés de l’espectador dins la seva zona de confort. Es tracta d’una experiència que deixa el públic perplex i que fa que es qüestioni aspectes de la seva forma de vida i la dels éssers que l’envolten.

El següent acte serà el mapping “La història del Pas de la Casa”. Aquest espectacle estava programat pel 6 de juliol, però a causa de les condicions meteorològiques, es va haver d’ajornar. La nova data serà el 30 d’agost, a les 22 hores. La projecció, que durarà uns 15 minuts, explicarà a través d’una veu poètica i un arranjament musical i lumínic, creat especialment per al Pas de la Casa la història i el naixement de la vila.

És una projecció apta per a tots els públics que traslladarà als espectadors a moments especials de la vida del Pas de la Casa a través de la música i la llum utilitzant la façana de l’església de Sant Pere com a “pantalla”.

El 31 d’agost hi haurà l’espectacle “La Màgia de la llum i la música a les Abelletes”, que consistirà en una projecció lumínica i musical damunt de la vegetació i l’aigua de l’estany de les Abelletes. L’accés fins a l’estany serà un camí il·luminat que permetrà gaudir d’una passejada nocturna fins a arribar a la zona de l’espectacle. La nit acabarà amb una actuació musical a càrrec de Lewis Enma & the BCN Fireballs.

Finalment, el cicle acabarà l’1 de setembre amb el Mapping “El castell de les Bons”. L’horari serà l’habitual, a les 22 hores i l’escenari serà la Torre dels Moros d’Encamp. L’espectacle explicarà la història d’aquest punt emblemàtic de la parròquia i el lligam amb la creació d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES