Un jove mort i cinc ferits de diversa consideració en un greu accident de circulació a Aixovall

Un greu accident de circulació aquesta nit a la parròquia de Sant Julià de Lòria s’ha saldat amb cinc persones ferides i una morta. L’accident ha passat al voltant de les 22:12 hores a la Carretera General 1, al punt quilomètric 5,400, a l’alçada de la rotonda d’Aixovall.

Ha tingut lloc una violenta col·lisió en la qual s’han vist implicats tres turismes, un Volkswagen Golf (AND), un Renault Scenic (ESP) i un B.M.W. 120 (AND).

El quatre ocupants del Renault, espanyols no residents de 31, 31, 30 i 30 anys, i l’ocupant del B.M.W, andorrà de 26 anys, resulten ferits de diversa consideració.

Els serveis d’urgència mèdica desplaçats al lloc, a causa de les greus lesions sofertes, certifiquen la defunció del conductor del Volkswagen, portuguès resident de 27 anys.

Agents del Grup d’Investigacions d’Accidents de Trànsit del cos de Policia, desplaçats al lloc, van iniciar les gestions pertinents per tal de recollir els elements necessaris per a l’esclariment total de les causes del sinistre, segons ha informat la Policia.

1 comentari

Comments are closed.