Un jove jueu, agredit per un grup de xenòfobs

poli-tele

Un jove andorrà membre de la comunitat jueva hauria estat agredit per un grup de nois a la sortida d´un conegut local d´oci nocturn de la Massana. Segons la policia, els fets es va produir la matinada del dia 18 i la denúncia no es va presentar fins a aquest dilluns. La gravetat dels fets, segons apunten dos rotatius del país, resideix en el fet que els agressors s’autoanomenarien nacionalsocialistes. Per tant, es tractaria d’una presumpta agressió xenòfoba

Els fets es van produir el passat dia 18 a l´exterior d´un local d´oci nocturn de la Massana. No va ser fins a aquest dilluns, però, que l´agressor va denunciar els fets. Segons la policia s´hauria produït una agressió entre dos grups de nois. Un dels quals, andorrà i membre de la comunitat jueva, hauria resultat ferit, amb lesions maxil·lofacials.

Segons apunten dos rotatius del país, els agressors s´autoanomenarien nacionalsocialistes. I és que l´agressió va venir motivada presumptament per l´origen i la condició de jueu de l´agredit, que va haver de ser traslladat a l´Hospital de la Vall d´Hebron, de Barcelona. Això, després de passar per l´Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on li van diagnosticar un traumatisme cranioencefàlic i contusions facials.

Segons la policia, dilluns van declarar dos dels agressors, però només un, andorrà de 28 anys, va ser detingut i, posteriorment, posat en llibertat.

8 comentaris

  1. Tota persona adulta, com els imputats, han de ser responsables de les paraules que diuen, així com el significat de les mateixes. Per tant, aquestes persones s’han d’atenir a les conseqüències que els hi espera. Espero que aquestes persones, paguin per tot el mal que han fet, que fan i que faràn. JUSTICIA!

    PD: Suposo que deu ser molt fàcil respondre a aquests tipus de comentaris, en especial al de la Mónica, quan no tens gens d’objectivitat i et bases amb fabulacions. Un nen petit podría haver escrit el teu comentari sense cap mena de dificultat…

  2. En que et bases per dir que es mentira? necessites una foto? perquè si vols te la ensenyo i em diu si es mentida ok? si no saps del que parles, millor callat.

  3. Això és intolerable , han de detenir a aquesta colla de feixistes i tancar-los. ¡¡

  4. Ya sea un ataque xenófobo o una discusión por una tontería no se puede tolerar esa violencia extrema , que no es ninguna tontería!! Que lo
    Podían haber matado ! Que son lesiones graves! Joder!! Que estamos exagerando aquí? Tienes hijos txema un poco de sentido común por favor !

  5. Estaria bien que se denunciase a la prensa andorrana por injuria,ya que solo ha cogido la version de uno de los implicados,y de un grano ha echo una montaña,dejando muy mal parados a los otros implicados,la informacion es totalmente errorena,para nada fue una pelea de un grupo de neonazis,simplemente fue un enfrontamiento entre dos personas,asi que dejar de exagerar e inventar echos no sucedidos,que mas de una vez os podrian llamar para crear una pelicula.

  6. Andorra sembla que ja no és el que era. I als gamberros que cada nit estan a la plaça del Poble o en les dependències del comú on s’agafa l’ascensor per anar al pàrquing, qui els para els peus? Ja està bé que els ciutadans hàgim d’aguantar insults d’aquests jovenets indecents. Després passa el que passa i segur que pot haver enfrontaments perquè la paciència té un límit. Gamberros fora, que ens deixin viure tranquils!!!

Comments are closed.