Un jove ferit greu en patir un accident de trineu al Pas de la Casa

Un noi resident portuguès de 22 anys ha resultat ferit greu aquest dimarts 1 de gener a la matinada després de patir un accident de trineu al Pas de la Casa. Segons ha informat el cap de guàrdia de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, la víctima ha patit una fractura vertebral amb afectació a la medul·la espinal i paraplegia. Degut a la gravetat de les lesions, el noi ha estat traslladat aquest matí a l’hospital de la Vall d’Hebrón.

Els efectius del SUM de Bombers han realitzat durant aquesta nit de Cap d’Any una desena de sortides principalment per atendre casos d’alcoholèmia.

En un d’aquests desplaçaments s’ha atès un noi portuguès de 22 anys que ha patit un accident amb un trineu al Pas de la Casa. Els Bombers han rebut l’avís pels volts de la una de la matinada i s’han desplaçat al lloc dels fets des d’on han traslladat la víctima a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El ferit ha patit una fractura vertebral amb compromís a la vèrtebra i possible paraplegia pel que ha hagut de ser evacuat aquest dimarts al matí fins a l’hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona per ser atès de les lesions.

També durant la matinada d’aquest dimarts els Bombers han sortit apagar un foc originat per petards que ha cremat alguns matolls.

 

 

 

TOTES LES NOTÍCIES