Un incendi malmet un bungalou del càmping de Xixerella (Vídeo)

Un incendi ha malmès aquest dijous al migdia un bungalou del càmping de Xixerella. Els fets han passat al voltant de les 14.30 hores, quan per causes que es desconeixen, s’ha originat un foc a la primera planta de l’immoble, i en ser de fusta, les flames s’han propagat ràpidament. Tal com han informat des del Cos de Bombers, sortosament hi han pogut arribar ràpidament i han impedit que el foc avancés ja que s’ha pogut controlar en pocs minuts. La primera planta i el sostre del bungalou han estat les parts més malmeses per un incendi que no ha provocat cap dany personal.

Tot i que encara no se saben les causes exactes, en principi es tractaria d’un incendi fortuït, que podria estar relacionat amb la instal·lació elèctrica i amb una estufa. En el moment dels fets no hi havia ningú a l’interior de l’immoble i aquest no ha patit danys estructurals.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, a banda d’agents del Cos de Policia que han obert una investigació per tal d’esbrinar les causes de l’incendi.

TOTES LES NOTÍCIES