Els Bombers han apagat, aquest divendres al matí, un incendi que s’ha produït en una borda del carrer Camp de Perot de Sant Julià de Lòria. A causa de l’incendi, i com a precaució, els bombers han evacuat dos padrins de la casa del costat per garantir la seva seguretat. L’incendi s’ha produït cap a les nou del matí, quan uns operaris treballaven en la reforma de la borda, i podria ser que alguna espurna de les eines de tall que feien servir hagi ocasionat el foc que s’ha propagat fins a la teulada.

El cap de guàrdia dels Bombers, Joan Boteller, ha informat que han rebut l’avís de foc cap a les nou del matí, i quan han arribat al lloc dels fets han constatat que s’havien ocasionat les flames a la borda que estava en reformes. Tot i que el procés està en investigació per saber les causes del foc, s’estudia la possibilitat que es pugui haver produït per alguna espurna d’una eina de tall que feien servir els operaris. L’espurna hauria arribat a una tela aïllant i d’aquí s’hauria propagat per la teulada. Cap a les 10.30 hores els Bombers ja havien apagat el foc, però han hagut de desmuntar tot el teulat per garantir que no quedés cap espurna dins que pogués reactivar el foc.

L’interior de la borda ha quedat malmès i per tant s’ha hagut d’apuntalar perquè no caigui. Sortosament no s’han hagut de lamentar ferits, ja que els operaris han sortit de la borda de seguida. Els Bombers han evacuat dos padrins de la casa del costat per garantir la seva seguretat, però aviat els han permès retornar a la seva llar.