Un home en calçotets, begut i amb droga, clava un cop de puny a l’amo d’un bar

Encamp, tres quarts de nou del vespre del dia 27 de maig. Un home en només roba interior, en un fort estat etílic s’enfronta a crita a la policia i al gerent del local, a qui ha clavat un cop de puny a la cara. La policia l’intenta reduir però s’hi resisteix i els amenaça, fent el mateix amb l’home que ha rebut ja la trompada. Els agents aconsegueixen controlar-lo i li troben 15’5 grams de marihuana a sobre. El detenen com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física, contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat.

No és però l’única detenció de la setmana, ja que la policia avui ha fet públic el comunicat en què n’hi ha hagut 8 més:

 

Delictes contra la seguretat del trànsit:

– El 27/05/2019 a les 17:30 hores, un home resident de 18 anys, positiu a la prova de control de tòxics salivar, control rutinari.

– L’1/06/2019 a les 03:30 hores, un home resident de 23 anys, amb una taxa de 1’49 g/l, tanmateix dona positiu a la prova de control de tòxics salivar, control rutinari.

– L’1/06/2019 a les 04:39 hores, un home resident de 20 anys, amb una taxa de 1’09 g/l, control rutinari.

 

Detencions per altres delictes:

– El 29/05/2019 a les 01:34 hores a Escaldes-Engordany, un home resident de 19 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva -port d’un arma blanca-.
Requerits a l’exterior de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell en quan una persona amb un fort estat embriac havia causat danys a un vehicle estacionat.
Controlat l’interessat, durant l’escorcoll de seguretat es troba en la seva possessió un ganivet automàtic amb una fulla de 9’5 cm.

– El 29/05/2019 a les 16:00 hores a Escaldes-Engordany, una dona no resident de 49 anys, com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral.
Arrel d’una disputa per una problemàtica econòmica entre dues persones. La interessada, amb el seu vehicle, envesteix de manera intencionada en tres ocasions, a la víctima que en aquell moment es troba conduint un quad, i li causa una lesió contusa en un peu. Tanmateix en l’escorcoll al vehicle, se li troba 6’9 grams de marihuana.

– El 29/05/2019 a les 17:55 hores a Sant Julià de Lòria, un home resident de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, desobediència d’una ordre administrativa de suspensió del permís de conduir.

– El 02/06/2019 a les 01:35 hores a Andorra la Vella, una dona no resident de 32 anys, com a presumpta autora dels delictes contra la llibertat i contra l’honor.
Es requereix els nostres serveis per una alteració de l’ordre públic en un local d’oci d’Andorra la Vella, sobre lloc els agents interventors controlen a la interessada, aquesta té una actitud arrogant i agressiva envers el personal de local i els policies, i profereix injuries i amenaces envers aquests.

– El 29/05/2019 a les 11:30 hores al Pas de la Casa, un home no resident de 23 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra el tràfic jurídic.
L’interessat es control en un carrer del Pas de la Casa i s’identifica per mitjà del seu passaport en curs, verificats l’interessat en els nostres arxius policials, s’observa que a l’any 2016 la mateixa persona, que anava indocumentada, es van identificar amb una falsa identitat.