Un home detingut per infraccions greus al Codi de la Circulació publicades en vídeo a Internet

El mes passat, agents del Grup d’Investigació d’Accidents de Trànsit de l’Àrea Tècnica, van iniciar una investigació sobre unes infraccions molt greus al Codi de la Circulació que s’havien comès en carreteres andorranes.

Aquestes infraccions es van poder constatar a través d’un vídeo que havia estat publicat a Internet, on el conductor d’un turisme en el transcurs d’un trajecte de França fins al Principat, practicava una conducció temerària cometent diverses infraccions molt greus posant en perill els altres usuaris de les vies. Paral·lelament a la investigació, diverses persones ens havien alertat per correu electrònic de la existència de les mateixes imatges.

Posteriorment a l’identificació del presumpte autor, un andorrà de 24 anys d’edat, avui ha estat controlat degut que no es trobava al Principat i ha estat sancionat administrativament pels agents degut a nombroses infraccions que ascendeixen als 4800 euros. L’interessat ha estat detingut i posat a disposició judicial el dia d’avui.

Així mateix, el Cos de Policia esta efectuant els tràmits necessaris amb l’administrador de la web, per tal de suprimir el vídeo publicat dins aquest domini d’Internet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.