Un gol de Víctor Bernat dona la segona victòria consecutiva a Andorra

Andorra vs Grenada
Andorra vs Grenada (FAF)

Dos de dos. Andorra ha sumat la segona victòria consecutiva per primera vegada en la seva història. Si divendres derrotava Saint Kitts i Nevis, aquest dilluns al vespre Grenada ha caigut derrotada a l’Estadi Nacional (1-0). Un gol d’oportunisme de Víctor Bernat, quan els caribenys ja jugaven amb 10, ha estat decisiu.

La primera part ha estat força anivellada i física. Grenada volia tenir més la pilota, però s’ha trobat una Andorra molt solidària en defensa, que pressionava bé. Aquí és quan s’han vist les limitacions dels caribenys, incapaços de generar perill a la porteria defensada per Josep Gomes.

Els homes de Koldo Âlvarez de Eulate tampoc s’han prodigat en atac. Tot i això, han tingut dues ocasions clares. Al minut 19 Albert Alavedra ha enviat una rematada al travesser després d’una falta lateral i ja en temps afegit Jordi Rubio ho ha provat des de lluny, aturant bé el porter Charles-Cook.

A la represa hi ha hagut un minut clau, el 58. Falta d’Harrack, segona groga i expulsió. La falta l’ha executada De Pablos i una errada del porter visitant l’ha aprofitada Víctor Bernat, atent, per obrir el marcador.

Al contrari del que es podia pensar, el gol ha obert el partit i els dos equips han gaudit d’ocasions clares per marcar. Al final, però, el marcador no s’ha mogut i la selecció ha celebrat la segona victòria consecutiva davant un altre rival exòtic, tot esperant la Lliga de les Nacions del juny.