Un futur nou pàrquing a sota del vial de Sant Julià

El comú de Sant Julià de Lòria proposarà al Govern la ubicació d’un nou aparcament situat sota del nou vial que s’està construint actualment a la parròquia, entre la rotonda de Fontaneda i el carrer Isidre Valls.

Així s’ha decidit aquest dimarts al migdia durant la sessió del consell de comú que ha servit per aprovar un suplement de crèdit extraordinari de gairebé cinc milions d’euros. D’aquesta quantitat, uns 3,3 milions es destinarien a la construcció del nou pàrquing i les obres que se’n derivin. “El fet que l’executiu estigui realitzant actualment les refomres del vial és un dels elements d’urgència que ens fa tirar endavant aquest suplement de crèdit de manera extraordinària”, ha justificat el cònsol major, Josep Miquel Vila, davant les crítiques de la minoria.

Al final de la sessió del consell de comú, la majoria ha aprofitat per anunciar que quan arribin els prop d’1,6 milions d’euros corresponents a les transferències que ha de pagar el Govern del 2017, s’aplicarà l’increment de l’IPC als salaris dels treballadors de la corporació. Una decisió que ha estat celebrada per la minoria, que des que va sortir el nou percentatge reclamava l’increment salarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada