drakcelonaDesprés de més de 7 anys treballant en la recopilació de la figura del drac a la ciutat de Barcelona, Josep Mtnz’, fotògraf i creador de Drakcelona, ha llançat una campanya per fer d’aquesta figura l’emblema identificador de la Ciutat Comtal. El resultat d’aquest ingent treball s’ha anat materialitzant progressivament en la publicació de diversos llibres, on es recullen aquests animals mitològics a mesura que l’autor els va capturant sense descans, diverses exposicions, el llançament d’una APP per a dispositius mòbils i una multitud d’aparicions als mitjans de comunicació de primera línia, tant nacionals com internacionals. Tot això disponible al web oficial: www.drakcelona.com

El bon acolliment d’aquesta iniciativa pretén que les instàncies de promoció cultural, turística i d’imatge de Barcelona es facin ressò de la importància que aquest símbol té per a la ciutat. Una ciutat que compta amb una exclusiva diversitat de dracs única al món. Més de 1000, tots diferents i accessibles gràcies a Drakcelona.

La proposta es canalitza a través de la petició a Change.org  on es recullen les signatures per tal que el drac sigui l’emblema de Barcelona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada