mentionNotables i coneguts són els problemes que alguns famosos han tingut com a conseqüències de les xarxes socials. En la majoria dels casos es consideren perseguits i assetjats per fans bojos, i finalment decideixen donar de baixa els seus comptes fins que la tempesta de crítiques referma. En els casos més perillosos, alguns famosos veuen com les seves fotografies més personals transcendeixen a la xarxa i en poc temps ja són un objecte de consum públic i mundial.

Per evitar aquest tipus de fenòmens i perquè els famosos puguin estar tranquils, Facebook ha llançat Mention. Aquesta nova aplicació del gegant de les xarxes socials és una plataforma a la qual només podran accedir tots aquells usuaris que tinguin un compte verificat. Aquest tipus de comptes depenen únicament del nombre de seguidors o amics que un usuari té en les xarxes socials.

La plataforma Mention es diferencia en primer lloc per la seguretat que obtindran els clients de relacionar només amb usuaris amb comptes verificades i el que és encara més important, a diferència del Facebook que fan servir el comú dels mortals, no tindrà publicitat ni jocs de cap tipus.

Aquesta aplicació de moment només estarà disponible per al sistema operatiu iOS de manera que haurem d’esperar per veure si també podrà descarregar per Android.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada