Un espectacle amb diferents disciplines inaugura el centre indoor de freestyle més gran d’Europa (Vídeo)

El Grup Maestre ha inaugurat aquest dijous al vespre el 360 eXtrem, el centre indoor de freestyle més gran d’Europa i el primer dels Pirineus. Ho ha fet amb un espectacle de llums i música i acrobàcies que han realitzat riders professionals d’algunes de les disciplines que s’hi poden practicar, com és l’esquí, el surf de neu, l’skate, l’scooter i el bmx. L’objectiu principal dels seus impulsors és oferir unes instal·lacions per a la pràctica i el perfeccionament d’aquests esports, i a la vegada poder ser un nou reclam turístic per Andorra, tal com ha destacat el seu director, Àlex Maestre.

Després de diversos anys gestant el projecte i d’uns mesos de construcció de la nau, per fi ja es pot gaudir de la instal·lació 360 eXtrem. La cap de comunicació del projecte, Carlota Maestre, ha estacat que es tracta d’un espai d’uns 2.000 metres quadrats, que consisteix en una zona freestyle amb terra de gimnàstica artística, llits elàstics, i tres rampes d’snowflex, una d’elles, amb 12 metres i un 54% d’inclinació, la més alta del món. D’altra banda, es disposa d’un skatepark de 800 metres quadrats i diferents mòduls per a tots els nivells. L’objectiu és donar la possibilitat de tenir un centre d’entrenament durant tot l’any, i alhora oferir un nou reclam turístic per Andorra.

Pel que fa a les previsions d’usuaris, no s’han marcat un objectiu, perquè el que volen és que funcioni i que sigui un reclam per atreure gent de fora d’Andorra. Tot i que un retard en les obres no els ha permès poder aprofitar l’afluència turística del pont de la Puríssima i del Nadal, esperen començar a tenir rodatge durant els propers caps de setmana i anar incrementant mica en mica l’afluència.

En aquest sentit, el director, Àlex Maestre ha avançat que tenen la intenció d’organitzar diversos esdeveniments com ara campionats, classes magistrals o campus per donar a conèixer el producte. També ha assegurat que està funcionant molt bé la promoció a través de les xarxes socials i de la pàgina web.

El centre, situat a l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella, obrirà les portes al públic aquest divendres a les 15 hores. L’entrada, que funciona per torns, té un cost de 20 euros per a una hora i mitja a la zona freestyle i 6 euros per 5 hores a la d’skate.

 

TOTES LES NOTÍCIES