Un duo de violí i guitarra protagonitza el tercer concert del cicle ONCA Bàsic 2016

L’ONCA continua el quart cicle ONCA Bàsic amb la tercera actuació, que tindrà lloc el dissabte 30 de juliol, a les 21 h, a càrrec del duo format per Alexandre Arajol (violí) i David Sanz (guitarra). Aquesta nova formació interpretarà Cordes a duo al Museu de l’Automòbil d’Encamp, i tocaran obres de Nin, Falla i Piazzolla.

Al llarg de la història de la música, la composició acadèmica i la música més popular han seguit camins diferents. El segle XX ha permès que aquests dos camins es retrobin en obres composades per grans músics. Les inquietuds de compositors espanyols com Falla o Nin permeten escoltar la música més popular i genuïna espanyola a través d’una escriptura més clàssica i acadèmica.

Per tancar el programa, el duo s’endinsarà en un gènere popular com el tango, que també pot ser portat al terreny de la música clàssica gràcies a l’obra de Piazzolla.

El concert compta amb la col·laboració del departament de Museus d’Andorra. Els interessats a assistir-hi han de fer la reserva prèvia als telèfons (+376) 836 908 / (+376) 839 760.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.