Un dispositiu mòbil per estalviar energia a casa

atencio

Una  de les aliances més fructíferes i necessàries entre dues matèries dispars ha estat la forjada en els últims temps entre el sector de l’eficiència energia i el de les NNTT.

La tecnologia s’ha posat al servei de l’estalvi energètic en camps com el de la llar on gràcies a ella s’han pogut establir protocols per minimitzar el consum d’energia. És el cas del següent artefacte que demostra com un simple aparell pot canviar per complet l’estalvi en calefacció d’una casa.

El termòstat intel·ligent Momit Bevel ha incorporat una eina batejada com “momit: My Budget” amb la qual l’usuari pot fixar quina serà la despesa monetària que porta a terme en el seu pressupost domèstic energètic.

El dispositiu comptarà amb la possibilitat de crear una estadística de consum basada en l’historial de despesa de l’usuari i d’aquesta manera l’aconsellarà sobre quina ha de ser la seva despesa energètica i quina és la millor programació per adequar-se a aquest.

Per si fos poc, el dispositiu és mòbil per la qual cosa l’usuari podrà portar-lo a l’habitació que més li interessi per saber com escalfar-la o refredar-la de la forma més barata.

Els números parlen per si sols: amb aquest dispositiu es pot estalviar un 30% en la factura energètica.

Per Tecnonews / AMIC