Ahir dimarts al migdia es va celebrar un dinar al restaurant 120 de l’avinguda Meritxell, organitzat pel Rotary Club d’Andorra , en benefici de la nova associació “Hi arribarem”, on hi van assistir 85 persones.

Durant el dinar s’ha pogut gaudir d’una cata de vins i tot seguit d’un sorteig de vins prestigiosos. La venda de les butlletes al sorteig entre les persones assistents i altres persones que no van poder assistir al dinar ha permès recaptar 4390 €.

Aquesta quantitat està integrament destinada a “Hi arribarem” amb l’objectiu que es pugui organitzar una primera sortida a la muntanya aquest setembre d’unes 120 persones comptant amb les persones discapacitades i tots els acompanyants que es requereixen.

El Rotary Club d’Andorra agraeix totes les entitats i persones que han col·laborat en aquesta iniciativa solidaria, tant amb l’aportació de vins de forma gratuïta com en la compra de les butlletes. Poder oferir a persones discapacitades una experiència inoblidable en companyia de la seva família i amics de ben segur que serà una gran satisfacció i el millor agraïment per a tots.

Text i foto: Rotary Club