Un Dia de Nassos es celebra enguany els dies 9 i 10 de juny. El gran esdeveniment solidari que la ONG Pallapupas organitza amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre la importància del riure com a eina per millorar l’estat emocional dels infants hospitalitzats, i captar fons per l’entitat, comptarà amb la col·laboració de set parcs referents de lleure familiar tant a Catalunya com a Andorra.

Parcs temàtics d’Andorra i Catalunya se sumen a aquesta iniciativa

Naturlandia, PortAventura, Tibidabo, el Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Illa Fantasia participen a Un Dia de Nassos 2018 oferint les entrades per aquests dies a meitat de preu. Part d’aquesta recaptació anirà destinada a sufragar la tasca que l’entitat duu a terme per millorar l’estat d’ànim dels infants hospitalitzats a través del teatre i l’humor dels Pallapupas. Les entrades ja es poden adquirir, únicament i de forma anticipada, a través de la web de Pallapupas www.pallapupas.org. 

Aquest any, gràcies a la incorporació de nous espais com és el cas d’Illa Fantasia, Pallapupas espera superar les dades de participació de l’edició anterior, arribant a les 10.000 entrades venudes.

Creem una “marea de nassos”

Amb la fi de donar visibilitat a aquesta gran festa solidària, Pallapupas anima a tothom a crear una gran “Marea de nassos” a les xarxes socials, compartint fotografies amb un nas de pallasso i el hashtag #nasvermell. La iniciativa compta amb el suport de diversos personatges públics com Mònica Terribas, Jordi Évole, Thais Villas, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Gemma Mengual o Risto Mejide.

Els nassos solidaris es poden adquirir a la pàgina web d’Un Dia de Nassos així com a diversos comerços adherits a la iniciativa o in-situ, als parcs col·laboradors.

 

Parcs i dates dUn Dia de Nassos 2018

➢     Natulandia – 9 i 10 de juny

➢     PortAventura – 20 de maig

➢     Tibidabo – 9 i 10 de juny

➢     Zoo de Barcelona – 9 i 10 de juny

➢     Catalunya en Miniatura – 9 i 10 de juny

➢     Granja d’Aventura Park – 9 i 10 de juny

➢     Illa Fantasia – 10 de juny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada