El cos de policia ha comunicat aquest matí la llista dels detinguts durant aquesta darrera setmana, s’ha procedit a la detenció de 15 persones pels presumptes delictes contra la salut pública (7), contra la seguretat del trànsit (3) i altres delictes (5).

El dia 24 a les 20:45 hores al Pas de la Casa, un home no resident de 28 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la funció publica, contra la integritat i contra la llibertat. Durant la tarda, es requereix els serveis de la policia ja que l’interessat hauria causat una alteració de l’ordre públic, a la biblioteca del complex esportiu del Pas de la Casa, lloc on hauria causat danys en una prestatgeria del centre. Posteriorment la policia va ser requerida per agents de circulació del Pas de la Casa, perquè aquest estaria causant aldarulls en una parada d’autobús, en el moment del seu control, aquest propina un cop de puny a la cara d’un dels agents interventors causant-li lesions oculars, i ofereix molta resistència al seu control, tanmateix profereix amenaces greus als agents.

Delictes contra la salut publica:

El dia 19 a les 22:00 hores a la frontera del riu Runer, un home no resident de 36 anys, per possessió de 1,5 grams de cocaïna, el control es realitza amb un gos ensinistrat a la recerca d’estupefaents, i aquest marca amb intensitat a la zona del mitjó del peu dret de l’interessat, lloc on hi duia el producte esmentat. L’interessat accedida al Principat com a ocupant d’un turisme particular.

El dia 20 a les 13:05 hores a la frontera del riu Runer, un home resident temporer de 22 anys, per possessió 0,5 grams de “metamphetamina”, el control es realitza amb un gos ensinistrat a la recerca d’estupefaents, i aquest marca amb intensitat en una motxilla propietat de l’interessat, motiu pel qual lliura els producte esmentat. L’interessat accedia al Principat com a ocupant d’un autocar de línia regular.
 

El dia 21 a les 02:57 hores a Andorra la Vella, un home resident de 43 anys, per possessió de 1,1 grams de cocaïna. En un control rutinari es controla a l’interessat i se li troba en la seva possessió el producte esmentat.

El dia 24 a les 00:15 hores a la frontera del riu Runer, dos homes no residents de 26 i 32 anys respectivament, per possessió de 4 pastilles d’èxtasi, 0,6 grams de MDMA, 1,2 grams d’speed i 2,9 grams de cocaïna, el primer d’ells, i 1,2 grams de cocaïna, al segon. El control es realitza en un cotxe particular, amb un gos ensinistrat a la recerca d’estupefaents, i aquest marca amb intensitat a la zona on ens troben els interruptors de les llums interiors del vehicle, lloc on es troben els primers productes estupefaents, i en un bossa de mà que es troba al seient posterior, on es troba la resta de producte estupefaent.

El dia 24  a les 13:20 hores a la frontera del riu Runer, un home no resident de 31 anys, per possessió de 0,7 grams de cocaïna, 0,8 grams de ketamina i 0’6 grams de MDMA, l’interessat duia el producte estupefaent amagat a l’interior de la sabata dreta. Aquest accedia al Principat com a ocupant d’un vehicle particular.

El dia 25 a les 12:10 hores a la frontera del riu Runer, un home no resident de 39 anys, per possessió d’1,1 grams de cocaïna i 0,4 grams de MDMA, el control es realitza amb un gos ensinistrat a la recerca d’estupefaents, i aquest marca amb intensitat a la zona dels genitals de l’interessat, lloc on hi duia els productes esmentats. L’interessat accedida al Principat com a conductor d’un turisme particular.

Delictes contra la seguretat del trànsit:

El 20/02/2018 a les 02:52 hores, un home resident de 26 anys, amb una taxa de 1,11 g/l., en ser controlat en una parada rutinària.

El 23/02/2018 a les 01:35 hores, un home no resident de 40 anys, amb una taxa de 1,36 g/l., en ser controlat per cometre una infracció al codi de la circulació.

El 25/02/2018 a les 18:19 hores, un home no resident de 29 anys, amb una taxa de 1,78 g/l., es requereix els nostres serveis per un accident de danys materials. 

Detencions per altres delictes:

El dia 19 a Escaldes-Engordany, un home resident (agent de policia), com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física, lesions i tractes degradants. 

El  dia 22  a les 19:22 hores a Canillo, un home no resident de 42 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la integritat i contra la llibertat en l’àmbit domèstic. Es requereix els serveis de la policia per una disputa entre l’interessat i la seva ex-parella, on l’interessat maltracta, amenaça de paraula i esgrimeix un arma blanca (ganivet de cuina), sense fer-n’hi ús.

El dia a les 00:25 hores a Soldeu (Canillo), un home no resident de 31 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat en l’àmbit domèstic. Es requereix els serveis de la policia ja que en l’habitació d’un hotel s’hauria produït una agressió per part de l’interessat a la seva parella, aquest propina un cop de puny al nas de la víctima que li provoca una hemorràgia nasal aparatosa.

El dia 25 a les 16:10 hores a Escaldes-Engordany, un home resident de 42 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat en l’àmbit domèstic. Els components d’una patrulla de policia observen un forcejament entre una parella a la via pública, i senten clarament que la persona de sexe masculí profereix amenaces de mort a l’altra part.

3 comentaris

  1. El respecto por la autoridad se ba a la mierda

    1. Eso hace tienmpo que se a perdido

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada