El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 5 persones durant aquesta darrera setmana del 9 al 15 de setembre de 2013

Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes: contra la salut pública (1), contra la seguretat del trànsit (1) i altres delictes (3).

Delictes contra la salut publica:

– El 14/09/2013 a les 17:45 hores, en una zona d’esbarjo d’Andorra la Vella, un andorrà de 21 anys, per un presumpte delicte de venda de marihuana a menors.

Els agents actuants de l’Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana, observen com un grup de joves sembla que estant consumint substàncies estupefaents, i que aquests prenen contacte físic i intercanvien quelcom amb el detingut.

En el control a l’interessat, se li troba en una butxaca de la jaqueta quatre cabdells de marihuana (1,1 grams) i quatre bosses de plàstic petites buides, igualment en una motxilla se li troben quatre bosses més de marihuana (15,6 grams) i en una butxaca del pantaló se li troba 165 euros en bitlles de baix valor dinerari.

Tanmateix a un dels menors del grup, se li troba una petit quantitat de marihuana (0,9 grams) que hauria adquirit en aquell moment.

Delictes contra la seguretat del trànsit:

– El 13/09/2013 a les 5:50 hores, un andorrà de 20 anys, amb una taxa de 2’12 g/l.

Detencions per altres delictes:

– El 10/09/2013 a les 3:00 hores a Escaldes-Engordany, un home no resident al Principat de nacionalitat marroquina de 51 anys, com presumpte autor d’un delicte d’infringir una pena judicial d’expulsió del Principat per un període de 15 anys.

– El 12/09/2013 a les 18:04 hores a Escaldes-Engordany, un home resident de 47 anys de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia, per haver infringit de manera reiterada una ordenança penal de prohibició d’entrar en contacte amb la seva ex-dona.

– El 14/09/2013 a les 4:19 hores a Andorra la Vella, un home andorrà de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, maltractaments en l’àmbit domèstic, endemés d’amenaces, injuries i resistència als agents de l’autoritat en l’exercici de llurs funcions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada