En el marc de la lluita contra el tràfic d’estupefaents, el dissabte 29 de gener a les 20:00 hores, l’Àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal, concretament el Grup de Delictes contra Salut Pública, va procedir a la detenció d’un home resident de 42 anys com a presumpte autor de tràfic de producte estupefaent cocaïna i haixix.

L’operació policial va permetre comissar un total de 12.23 grams de cocaïna. Una part del producte ja es trobava condicionat i preparat per a la venta en embolcalls individuals d’un pes aproximat d’un gram mentre que l’altra part es constituïa d’un sol bloc de matèria estupefaent. Igualment, durant la perquisició domiciliària es descobria una bàscula de precisió, diversos estris i eines destinats a preparar la droga per a la seva venta, 10,30 grams de haixix i 2.520€ en efectiu.

L’operació ha permès desmantellar un rellevant punt de venta de cocaïna i haixix. Convé indicar que la present actuació es realitza en el marc de l’important reforç que des del Cos de Policia es realitza en matèria de lluita contra els estupefaents durant les festes nadalenques i de cap d’any en que el tràfic i el consum de drogues experimenta un cert increment. L’operació es manté oberta i no es descarten noves detencions.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada