Un despreniment de rocs talla un dels carrils de l’avinguda Salou

Un despreniment de rocs ha obligat aquest dissabte a tallar un dels carrils de circulació de l’avinguda Salou, o el que és el mateix, la carretera general 1. No s’han de lamentar danys ni personals ni materials. El tram afectat és proper al carrer Prat Salit, a Santa Coloma. Efectius del COEX i del Servei de Circulació d’Andorra la Vella han estat els encarregats d’enretirar els rocs caiguts i de tancar el carril de circulació afectat. Aquest romandrà tancat com a mínim fins dilluns.

No serà fins dilluns que es reobri el carril tancat a la circulació de la CG1 a conseqüència d’un despreniment de rocs, això sempre que no es reprodueixi l’esllavissada i un cop s’hagin adoptat les mesures necessàries per evitar noves caigudes de pedres. El despreniment que ha tingut lloc aquest dissabte no ha causat danys ni personals ni materials, i els efectius del COEX i del Servei de Circulació d’Andorra la Vella no han tingut problemes per retirar les pedres de la calçada.

Des de l’Agència de Mobilitat han manifestat que el tall d’un dels tres carrils de circulació de la zona no ha de generar problemes de trànsit, donat que encara es pot circular per la via, i hi ha una altra via alternativa.