chrome

Normalment són les innovacions més aparatoses les que gaudeixen de major seguiment en els mitjans de comunicació. Queden opacs alguns desenvolupaments que són notoris però menys coneguts.

És el cas del nou desenvolupament que ha llançat en fase de proves Google recentment. Es tracta d’un economitzador de dades per al seu cercador Chrome.

L’extensió permetrà d’aquesta manera carregar les pàgines web més ràpidament mitjançant un sistema de compressió de les dades de les pàgines web que visita l’usuari abans de descarregar-les. Això fa que a més de reduir el temps de càrrega també disminueixin les dades usades per carregar-la.

Aquest desenvolupament estarà disponible a les pàgines normals mentre que les maneres d’incògnit i amb encriptació de seguretat (SSL) quedaran exempts d’aquesta innovació.

Els que vulguin provar la versió beta poden fer-ho ara mateix descarregant l’extensió de la store web de Google. D’altra banda aquest complement està disponible tant per a ordinadors com per mòbils en els sistemes operatius Android i iOS.

Aquest desenvolupament com és obvi no comptarà amb el soroll que altres tenen en els mitjans però pot significar per a Chrome un element diferenciador respecte a la competència i una sort per als usuaris.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada