Un dels fons d’inversió interessats en Vall Banc és britànic


Un dels dos fons d’inversió estrangers que han presentat ofertes per comprar Vall Banc és un grup britànic que té la intenció d’establir-se a Andorra. Una opció, la dels fons d’inversió estrangers, ben vista pels representants dels treballadors de BPA que creuen que, si es confirma, es podran conservar més llocs de treball.

A poc a poc van transcendint més detalls sobre les ofertes fermes que l’AREB ha rebut per comprar Vall Banc, el banc bo de Banca Privada d’Andorra. Es tractaria de dos fons d’inversió estrangers, un dels quals té la base d’operacions al Regne Unit. La seva intenció amb la compra seria poder operar a Andorra com una entitat financera i amb vocació de futur.

Formalitzades les dues ofertes, l’AREB haurà d’analitzar-les i decidir a qui ven Vall Banc. Es tracta d’una tasca complexa que pot trigar setmanes.

Els representants dels empleats de BPA ja han reaccionat i han assegurat que es consideren espectadors a l’espera de saber quin és el seu futur laboral. Afegeixen que segueixen creient que la millor opció és que els compradors de Vall Banc siguin inversors forans, si es confirma, ja que creuen que així es podrien conservar més llocs de treball.

De moment, entre la majoria dels empleats del banc intervingut s’està estenent la percepció que la situació s’ha complicat molt i que l’opció que tot acabi en liquidació de BPA continua present.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.